üniversite

2 yorum

Mimarsinan'ın sınavlarına felan baktım baya zorumsu gözüküyo girenlerde öle olduunu söylüyo 1 ay bi zamanım kaldı biraz çalışsamda bari kafamı biyerlere sokabilsem.Bide 10 kişilik kontenjan ne demekse allam yarappim.Sonum ne olucak çok merak ediyorum keşke 2 sene sonrasını görebilsek.

öyleysebozulanfotorafmakineminarkasındanağlarım.


bozulucak zamanı buldun mal makinem.



herkese sevgiler saygılar

öhöm.

0 yorum

iş hayatına başlamamla beraber ceim biraz para görü diyebilirim.Lanet olası iş bütün uyku düzenimin içine sıçtı ,para kazanma uğruna uykumdan oluyorum hayret doğrusu.Neyse bugün bi kaç fotoraf çektim sonra fotoraf cekmenin sorumlulu biraz ağır gelmiş olmalı kasada durdum,hem daha eğlenceli sürekli para geliyo sen paralarla oynuyosun zaman geçiyo yorulmuyosun vs.Yarın tatil akşama kadar uyicam ondan sonraki gün gene kasanın önündeki tabure beni bekliyor olucak.Bu bloga yazı yazmayıda sevmeye başladım bide şu her blogumun sonunda bahsettiğim öldürücü sıkıntıda geçti diyebilirim.

lanet olası okul kaldıım derslerden geçmeme yardım etmiyo bu hafta gidip konuşucam dicem böle böle üniversiteye gidicem lan adam olun işinizden olmayın dicem.Umarım yola gelirler.

şucansıkıntısıumarımbirdahayanımagelmez
bideannemhalaevegelmedibudadikkatimdenkaçmadıdeil


bir daha ki bloguma kadar esen kalın.Tabi okuyan biri varsa.

CamellemaC

0 yorum

Tam olarak 20 ay sonra ilk kez içtiim sigaradan vazgeçtim bu şekilde vazgeçen arkadaşlarımın sayısı cok fazla.Bu kadar zammı devlet alsın kıvırıp bi kenara koysun sonra bigün canları çeker.Neyse bu zamlar başımı çok ağrıtınca bende cemal a geçtim hayatımda ilk defa içtim ve eski sigaram Marlboro'yla aynı kalitede olduunu farkettim.Ne kadar hoş artık cemal içiyorum.Sen hala marlboro içiyosan allah bin belanı aminsübaneke.

mustafuckar bi yazısında annesinin telefon müziğini yazmıştıda suratımda bi sırıtma olmuştu sonra kendi kenime dedimki benm annemin telefon müziüi ne ulan.18 yıllık annem hiç dikkatimi çekmedi.Dün baktım Limp Bizkit-blue eyes . Annemle bikez daha gurur duydum meerse içinde hala genç kalan biyer varmış.21.yy annesi işte noolcek.


blog saydamıda yenilicem çok sıkıldım bundan.

Hee bide pazar günü düğüne gidiyoz oynamaya hahayt kimin düğünü olduunu sormayın bende bilmiyorum oynamaya gidiyorum ben.

sey samting

2 yorum

Çok yorucu bi günün ardından evimdeyim.Oturup düşününce lan ne gündü diorm yemediimiz halt kalmadı güzeldi egederin saolsun yaptı bişiler gezdirdi bizi.

serat ve mustafa çifti gece gece beni webcamde güldürdünüz allahda sizi gülsürür bi ara aminsübaneke.

blogyazmayıbıraksammıacaba?

a.a

0 yorum

Bu arada 1 aydır blog yazmadığımıda farkettim bundan sonra yazıcam ulan bilmiyorum bu blogları okuyanınız varmıdır ama yazıcam.

Bu arada neşeli bloglarıyla ün salmış serayla görüşmelerim sürüyo.yakında bu sayfada kendisine yer vericem.

busıkıntıgeçicekgibideil.

çok zaman geçti

0 yorum

Yazmıyodum yazmıyodum gene özendim yaziym dedim çok sıkıldım lan bu arada son yazımda analitik sınavından bahsetmiştim neyse 7 tane sorumluluk sınavına girdim ve hiçbirini veremedim ne kadarda hoş.


bide uzun zamandır fotoğraf çekmediğimi farkettim nedendir bilinmez yarın makinemi alıp düşücem yollara..


busıkıntıbiranöncegeçmeli.