money money money

Bu ara param yok gibi bişey.lanet olası iş bitti biteli adam gibi para göremez oldum.İddaaya verdim kendimi ordada tek maçtan yatmaktan sıkıntı geldi.10 kuponun 10 uda tek maç tek maç tek maç sıkıldım artık ulan.Ramazan sonunda dövmeciyi açmaya karar verdik.Newyork'dan dövmecimiz geldi onunla pazarlıklarımız sürüyo büyük bi ihtimalle oda bizimle çalışıcak.Baya baya geliştirdik kendimizi 1 numara olmaya adayız yani.Dövme yaptırmak isteyenler sıraya geçsin şimdiden tanıdık indirimi yaparız yani.Ben şimdiki yarınki maçlar için bültene bi göz geziriym sizde takılın öle blog halkı selamlarımı iletiyorum 10 kişi izleyimuşsunuz beni şımarttınız dorusu.teşekkürlerimi iletiyorum.


Bugün eve giderken emociyi gördüm bana selam verdi onada blog vasıtasıyla selamlarımı iletiyorum.Motorcu olmuş oda.

Hadi herkese iyi geceler.

Heryanım

0 yorum

Seni sorana her yanım derim ve dahasını da eklerimm.

mustafabok

2 yorum


Bugün mustafabokumun doom günü kendisi artık abi oldu.Ahhh ahhhh ilk tanıştıım günü bilirim mustafayla ufacık veletti koskoca adam oldu.İiiki doğdun mustafa iyiki varsınnice senelere.

uhaua

0 yorum


Gece gece çok güldüm paylaşmassam ölürüm.fotorafın hikayesi kep töreni için bi toplu fotoraf çekiliyo toplam 5 poz var ve serhatın 4 fotorafdaki hali böyle.(bir tanesindede güzel çıktı sanmayın onu koyarsam arkadaşlıınız biter diye koymuyorum)

yok başklık

0 yorum


Bu ara monoton geçiyo günlerim yazıcak bişey olmadıından yazmıorm felan.bugün baskete gittim baya bi yoruldum eski performansım yok artık.hemenccik yoruluyorum.ciğerlerimi sahanın bi ucuna koyuyorum öyle oynuyorum götümden nefes alıyorum.Daha raat oluyo böle.

çooook canım sıkıldı.iaşlskda yarın fenerbahce maçı var yehuhheu.nese bys

İstanbul için oruç vakti.

0 yorum

Şaban bitti Ramanzan ayına girdik giriyoruz öle bişey 4 saat sora herkes yiceeni yiyip uyumaya gidicek yarın sabah kimse akşam namazına kadar sigara içmicek ne hoş.Ne mubarek aydır bu ramazan ayı.Ramazan geldi die bizim işler bitti sezonu kapttık artık para kazanmaya gidemicez hatta bugün bütün gün çalışmama rağmen 20 lira para alabilidm çnkü ramazan etkisini göstermişti bugünde. böle.şöle.naer.

Canım çok sıkıldı ticaret üniversitesinin kampüsüde bi hayli boktanmış.Çöktüm zaten içten içe.Artık okul başlasında harçlıklara yeniden merhaba diyelim.neyse herkese ii oruçlar.


Fark ettiniz mi bilmem Fenerbahce son 3 maçında 7 gol atarken kalesinde hiç gol görmedi.

meraba

3 yorum

Blog yazmadıım zamanlar da cok fazla olay oldu.Neden blog yazmadın die sorarsanız eer sorarsanız size şu yanıtı veririm arkadaşlarımın hepsi silivriye gitti içimden hiç blog yazmak gelmiyo çnkü kimse bloglarımı okumuya.Şayet bu blogu okuyosan ve benm arkadaşım sıraftını taşımıyosan yorum yaz burdayım die. Neyse.7 tane alttan dersim vardı üniversiteye girişte bana çelme takmayı bekleyen koca 7 ders.Onlara öle bi çelme taktımki bi daha arkamda bu kadar birikip bana komplo kuramazlar.Artık resmen İstanbul Ticaret Üniversiteliyim.Ne mutlu bana.


laylaylom gibi geçti günler monoton gibimsi bi hayat şuanki hayatım ama en yakın zamanda düzelir umuduyla bakıorm hayata.herkese selamları iletir byby derim bi sonraki blogda görüşmek dileğiyle.Hoşçakalın.

apaçionline

2 yorum

Gittim bugün aqua dolphine.Tüm uyarılarıma rağmen zorla sürüklendim.Dedimki orası apaçi doludur gitmeyelim bak,yok çok güzelde yok çok iyide kılda tüyde die sürüklediler beni.Daha servise biner binmez calan şarkılardan anladım nereye gittiğimizi.Sora gittik işte sıkıntıdan patladım felan garsona bi kola diosun ''ne'' die cevap veriyo herkes ayrı telden çalıyo.Şu ateşli varavara şortu varya girişte ondan daatıyolardı heralde herkeste ondan vardı.akşam oldu çıktım derin bi nefes aldım .Bi daa töbe ettim gitmem gitmem deil yanından geçmem.buda böyle biline.


Yarın iş var.yea i'm ready.

yükseklerdeyiz

1 yorum

Sabahın köründe telefonumun açıl ulan dercesine 2 kere çalmasıyla pes ettim ve telefonu açtım.Arayan korhan hangi okula girdin dedi.HÖ? dedim.T.C kimliini ver de bakiym dedi uykulu bi şekilde söledim.Aradan 15 saniye geçti aynı okul tutmuş lan asdoaşsdsd dedi.uykunun verdii salaklıkla pek anlamadım sonra uyandım.Sevindim artık benmde bi üniversitem var.


İstanbul Ticaret Üniversitesi Ticari Bilimler Turizm İşletmeciliği

meteore

0 yorum

Aman yarabbi çok güzel yağıyo hayatımda böle bişey görmedim mükemmel bi manzaraydı.Keşke fotoğrafını çekmek mümkün olsaydı.Meteor yağdı bende oturup izledim anneme sabah ne hava atarım heee.yehhuuuu

coming for as!

0 yorum

Canım çok sıkıldı dedim şu blogumun temasına bi el atiym bi türlü beenemedim felan.Bakınmaya devam ettim sayfalar ilerledi ilerledi sonlara yaklaşdıım anlardandı.Gözüme bi tema çarptı.Temanın adı İslamic'di.Gördüklerim karşısında şoka uğradım yukarda arapça bir allah yazısı arka fondaki resimde cami avlusu gibi bişeyler cami motifleri felan durdum ve içimden işte aradığım tema bu dedim.Sanki benim için tasarlanmıştı.piaudoa yeah şaka yaptım gülme krizi geçirdim 12 dakika nefes alamadım gülmekten fln filan.

Hni meteor nerde bi tane bile göremedim yoklar işte yağdığı felan yok.Zaten burda yağmurdan başka hiçbişey yağmıyo kışında kar yağcak die uyutuyolar bizi 1 kar yayo 5 dk her tarafa sıçıyo ondan sonra günüme ediyo.Ama şimdi okullar kapandı kesin bu sene kar yağar yollar kapanır okullar 2 hafta tatil olur bize okul yokya ooohh.Nesem bu kadar bide karar verdim notebook alcam evet alcam kararlıyım.


temamıda deiştirmicem vazgeçtim

he bu arada beenerek takip ettiğim bi blog var sizlerle paylaşmak istedim www.allahuekber.blogspot.com çok hoş bi blog tavsiye ederim

kendimden iğrendim.ıykkk

satisfekşın

0 yorum

bugün iş yaptım iş yaptım iş yaptım yoruldm sora para kazandım.Akşamda kanyona giddik ege alev ben gene eğlendim valla ben güzel oldu sıkılmadım hiç.Bi ara bacaklarımı kollarımı hissetmedim acaip souktu gebercem sandım gittik bi yere oturduk şal aldık eğlendik vs. sora dürüm yemee felan gittik öle aslında şimdi bunları yazarken çok boş bi gün olduunu farkettim.Neyse güzeldi.
En sonunda evime geldim oturdum açtım bilgisayarımı.Yarın izin günüm mustafayla felan buluşucam takılcam edicem akşamda alvjoelle'in yanına gidicem tatil günü böle geçicek.He bide gene sıkılmaya başldımöle işte


fotorafmakinemyok!

alışkredikartıveriş

0 yorum

Bugün uyandıım anda kalkıp giyindim ve 3 dk sonra dışarı çıktım tam 12 dk sonra nişantaşındaydım.Neden mi?Çünkü alışverişe gittim.Bütün dünyayı aldım geldim yaklaşık 800 tl civarı tuttu yaptıım alışveriş ama manyak güzel oldu artık kıçıma geçirebiliceeem güzel bi pantolonum oldu mesela.Neyse.

Akşamda 10 numara bi yere gittik egeserin sinanay alev ve ben.orda içtik eğlendik yedik içtik sıçtık ettik felan şimdide eve geldim sıkıldım dedim bunları bir bir buraya yaziym.

Yarın haftanın ilk iş günü salı gününden nefret ediyorum.

fotorafmakinemdönevine!

başlık bulamaz oldum.

1 yorum

İtiraf ediyorum fotoğraf makinem bozulduundan beri her gece gizli gizli ağlıyorum.Yeni d90 ım gelsede fotoğraf çekmeye başlasam yeniden amin.

Bide her gün etiler bebek gezmeye başladım bu ara para biraz fazla batıyo bana tabi iş adamıyız 3 ün 5 in heabını yapmaz oldum.
Uyumadan önce yazasım geldi yarın iş var gene asşioıdda çıldırmak üzereyim sabah erken kalkıcam o yüzden ben yatmaya gidiorm.
uyumadan önce yine duygulanıp ağlicam aaahh aaaahh makinem şimdi yaban ellerde ne yapıyosun acep?

iş-iş-iş

2 yorum

Bu ara işlerim yoğun ekstra üstüne ekstraya gidiorm e tabi para kazanmak kolay deil ama böle yaparak annemden para almak zorunda kalmıyorum.Neyse çalışmakdan yorgun düştüüm için akşam eve gelip uyuyorum bu yüzden blogumu ihmal ediyorum dahada yazmam gibime geliyo.Çok zor oluyo be böle.oof oof


amacebşmdeçokparamolduhihi...


garip gelişen olaylar serüvenlerine hergecen gün bir yenisi daha ekleniyo ve her gecen gün bi kez daha hayret ediyorum.İş dünyası çok garip