Elli.elli.50

Sıkılmadan,bıkmadan ve usanmadan 50. bloguma ulaşdım.Blog yazmak için her zamanki gibi siteye girdim bi baktım 49 anaa dedim 50 olcak hemen bunu özel bi blog yapayım dedim ve yapıyore.


Şimdi bu bi özel blogsa o zaman biraz geçmişe gidelim 50 blog öteye....
Blogumu yazmaya lise sonun bitmesinden hemen sonra yakın bi arkadaşıma fena özenerek başlamışım.Bundan önce onlarca kez denediğim fakat bi türlü istikrarı yakalayamamamın aksine bu sefer 50 koca blog yazmayı başarmışım.İlk blogumdada özentiliğimden bahsederek açmışım blogumu.

Herne ise ilk başta bi hevesle açtığım blogdan sonraları öyle bi soğumuşumki yazmaz olmuşum bazı aralar kopuk o dönemlerde neler yaptıım şimdi blog arşivinde geri dönünce muallakta kalan bi konu.
İlk bloglarımı okuyunca o zamanlar ne kadar mal olduumu anlayorum şimdilerde.Fazla bi zaman geçmemesine rağmen o zamanki bloglarım bana hiç keyif vermiyo.Yazmak için yazmışım sanki.Sanki değil öyle zaten.Bu sıralar içimden koparak yazdığım yazılarda duygunun ne kadar derin olduunu gözlemlemek zor olmasa gerek.(of cok da duygusalımdır)
Hee birde blog yazmaya başladıımdan bu güne hayatımdaki en büyük ve en can sıkıcı değişiklikte ortaköyün bağrından Çengelköy gibi rezaletinde rezaleti bombok bi yere taşınmış olmam.Bu cümleyi yazınca içimden bi parçada kopup gitti.Bian o ortaköy anıları canlandı gözümde peeh özlemişim sanki.öeh neyse.
Ve o zamanlar içmekten pek zevk almazken bu aralar içmeden uyuyamaz oldum buda korkunç bi gerçek.
Son bi farklılıkda blog yazmaya başladıım sıralarda cocuk cocuk şeyleri kafaya takarmışım.Şuan kafama taktıım şeyler onlarla kıyaslanamicak kadar büyük.Dua ediyorum bi 50 blog sonra kafaya taktıım şeylerin dahada büyümesiyle kafayı yemem.
Kısaca 50 blog farklılıkları bunlar herkese sevgi saygı mutluluk bak en önemlisi bu olsa gerek mutluluk yolluyorum.Yolladığım bu mutluluğun değerini iyi bilin.

Nice elli bloglara.......

1 yorum:

joélle dedi ki...

içmeden uyuyamamak.