Birisi vize mi dedi?

Yaklaşık 1 aydır felan okla doğru dürüst gitmiyorum.Doğru dürüstten kastım hiç gitmiyorum.Ve bu gün vizem vardı.Hiç de umrumda değildi hani kalıcam of naapsam felan yapmadım kalıcağımı önceden de biliyodum hiç heyecanlanmadım o yüzden diyim.
Neyse hiç uyumadan gittim okula.Özlemişim bu arada okulumu.Neyse millet kafede konulara bakıyo dedim iki dakika bakiym bende belki bişey kaparım.Baktım kolay geldi baya bi.Neyse bakma işlemim 10 sn. felan sürdü zaten.Sonra sınava giriceğim sınıfa girdim.Kağıtları dağıttılar.Döşedim resmen.Resmen döşedim yok böyle bişy 70 felan bekliyorum hayatımın en güzel sınavlarından biriydi.Hayatımda güzel sınav varmı diye düşündüm bir an.Olmadığında karar kıldım.O yüzden hayatımın en güzel ve tek güzel sınavıydı bu.
Ondan sonra işte çıktım okuldan Hasan'la karşıya geçtik bi yemeye davetliydim oraya gittim.Alv mansions.Yemeğimi ytedikten sonra hafif bi şekerleme yaptım derken falandi filandı işte bu saatlere kadar geldim.Eve biraz önce geldim biraz miğdem kazınmıştı annem sağolsun kırmadı beni ve yemek hazırladı bu saatte burdan ona teşekkürlerimi iletiyorum.
Şimdide oturmuş hiç uykumun olmamasından dolayı bu konuda neler yapabiliceğime bakıyorum.
Bide ben artık burdan cok sıkıldım.O yüzden şuraya yazıyorm.Arada tekrar buralara gelirim ama ben artık gittim oğlum.
Herkese iyi sabahlar efendm kalın sağlıcakla.

0 yorum: