a slice of cake

0 yorum

Blog yazmaya bi hayli üşendiğim şu günlerden evden dışarı çıkmayada bi o kadar üşenir oldum.Hayat boktan.Ayrıca hayatımda ilk defa kek yaptım.Neden kek yaptığımı ben de bilmiyorum ama ne kadar sıkıldığımı anlayın artık.

DSA!

0 yorum

Now,its beky bucuker time.Çoğu insanın ne kadar boş çabalar içinde olduğunu yeni yeni anlayabiliyorum.Kendilerine bu kadar amaçsız bi dünya yaratmaları saçma sapan bi olay olsada onlar hayatın sadece bundan iberet olduğunu sanmakta ve kendilerini geliştirip olgunlaşmak yerine hep 5 yaşında ki çük beyinli hallerinde kalmak istemeleri sizce de çok saçma değil mi?
Sen salak şu yukardaki yazıyı bile 10 saatte anladın bu kadar gerizekalı olmayı nasıl başarıyosun diye bi sorarlar adama ama zeka işte herkese verse bi anlamı kalmazdı zaten ama sana hiç vermemiş o yüzden oturda ağla.

Bu yazıyıda üstüne alıcak tek kişi var o da sensin acaba bana mı yazdı diye düşünme.Gerçi düşünebilme yeteneğin olduğundada şüpheliyim.

Her kötü günümde olurum görünmez.

0 yorum

Tam 11 gündür blog yazmıyorum giriyorum tam yazıcakken içime bi bıkkınlık geliyo amaaaaaan diorm ve cıkıyorum.Bugün en sonunda içime bi şevk geldi ve yazmaya karar verdim.
İşlerimi yaval yavaş yoluna koyup cebime para koymaya başladım artık.Eve çıkma hayallerimin gerçek olmasına ramak kaldı.Artık hayal olmaktan cıkıcak.
Bugün öztürk geldi sonunda ve özlem giderdik.Aslında tam gideremedik ama giderdik sayılır işte.Baya bi özlemişim keretayı.İncelmiş manken gibi olmuş.Akşam onunla takıldık sonra annem aldı beni şimdiyse evdeyim.Betülle az bi muhabbet ettik.Kendisi bana aşık olduğunu itiraf etti.O çocuu gebertirim.Chatroulette ki herkesi gebertirim.Ayaanızı denk alın ona göre.

Yarında dişçiye gidicem sabah erken kalkıcam o yüzdeeen ben kaçar.şimdilik görüşürüz size sevgilerle.byby.byby.

uykusuz her gece

0 yorum

Okulların kapanmasıyla birlikte beni de bi uykusuzluktur aldı gitti.Uykusuz her gece sıkıntıdan patlar oldum.Şu anda da uykusuz her gece dinliyorum mesela.Ne hoş di mi? Saat 4 sabah erken kalkıcam,fakat sanırım uyumicam.Çünkü uyursam nah kalkarım.
Sıkıntı böle 12 gibi felan bastı beni 2 saat oyalandım sonra dedm film izliyim yoksa zaman geçmicek.Açtım baktım ne izleyebilirim diye nefesi gördüm ilk ve onu izledim.Şimdi de güneydoğuya çatışmaya gidiyorum.Hakkınızı helal edin.
He bide karnım felaket aç baktımda bu saatte heryer kapalı koduumun çengelköyünde.Bugün sıkıntıdan ölmez isem açlıktan ölücem.
Hepinizi gözlerinizden öpüyorum.Bişey daha yazıcaktım ama unuttum aklıma gelince yazarım.İyi sabahlar efendm.