cause..

Nabersiniz diyerek başlamak istiyorum bloga.Hiç başınıza geldimi bilmiyorum birinden bişey duyarsın bunun üzerine konudan haberi bile olmayan birine atarlanırsın hemde fena bi şekilde.Sonra sorumlu olduğunuz kişi size o kişinin yanlış kişi olduğunu onun hiçbişeyden haberi bile olmadığını söyleyince bi kalırsınız hani.Geri vites o an için imkansızdır ve sıçmışsınız bile bile daha kötüye sürüklersiniz özür diliceğiniz yerde tehtidleri büyütmeye devam edersiniz.Halbuki sizde bilirsinizki konuda suçlusunuz.
Size tavsiyem böyle bi konuda durup olayları dahada büyütmeden karşıdan özür dilemeniz.Hani sizi o konuda 100lerce kez uyarmışsada belki sizi affedebilir.Tabi bunu iş işten geçmeden önce yapın yoksa bi anlamı kalmaz.
Bide bu olayı en başta yayan kişi bunun vebalini kaldırabilir mi acaba diye düşündüm acaba ben olsam napardım mesela.
Hani bazen biriyle bişeyler paylaşmak istersin , birisi için çooook fedakarlık yapmışındır o bunun zerre farkında değildir buda senn çok zoruna gider birine açılırsın ya.Açılmayın içinizde patlasın bence çünkü açılınca suratında patlıyo.
Şu saatten sonrada kendimden başka birini düşünürsem arkamdan mal diyin.Hani bazılarınız bunları okuyup lan mal kaç yıldır uyarıyoruz dinlediğin yok her seferinde aynı şey oluyo zaten malsın diosunuzdur.Cidden ne malım.
Bundan sonra frene basmamın manası yok çünkü bundan sonra bi tek ben varım.

0 yorum: